Servicii

Gasim mixul perfect de servicii pentru fiecare dintre clientii nostri. Ideile noastre proaspete vor oferi intotdeauna experiente de lucru superioare si vor contribui la construirea unei prezente online reprezentative.

DESIGN

Concept & Design

Oferim servicii complete de graphic design, grafica publicitara, desktop publishing (DTP), grafica vectoriala, grafica pentru materiale publicitare sau materiale promotionale.

Logo Design

Un brand puternic comunica faptul ca esti un profesionist de incredere. Ai ceva important de spus si vrei sa te exprimi printr-o idee provocatoare? Ne vom asigura ca te faci observat!

Graphic Design

Graphic designul este prezent in toate lucrurile pe care le vedem zi de zi, de la designul unor reviste, ambalaje, afise publicitare, carti de vizita si este cel care ne atrage catre un brand anume.

WEB DESIGN

Website Prezentare

Landing Page-uri

Website Corporate

Blog

Magazin Online

Project Management

PROMOVARE

Facebook

Retelele sociale sunt importante atat din punct de vedere al cresterii brandului pe piata, al vizibilitatii brandului, al increderii clientului in brand, cat si din punct de vedere al indexarii de catre motoarele de cautare si al cresterii traficului pe site.

Google

AdWords este cea mai rapida modalitate de a-ti pozitiona website-ul in topul rezultatelor motoarelor de cautare si, in acelasi timp, cea mai simpla cale de a atrage potentiali clienti.

Datorita faptului ca tu platesti fiecare click, tu detii controlul absolut asupra bugetului. Mai mult decat atat vei avea posibilitatea de a masura eficienta campaniei tale si de a calcula eficienta investitiei realizate.

eMail Marketing

Campania de email marketing consta in crearea si expedierea de mesaje pe email sub forma de newsletter catre o baza de date de clienti sau potentiali clienti.

Newsletterele pot fi personalizate in functie de client, serviciile oferite, ofertele sau materialele promotionale sau invitatii.

O comunicare online ce ajuta la o mai buna pozitionare in mediul de business trebuie sa contina o strategie de comunicare prin email pentru o consolidare a relatiei cu persoanele interesate de businessul dvs.

Spatiu publicitar Indoor

Inchiriere de spatii publicitare in exclusivitate pe suporturi TV, in reteaua de locatii indoor (cafenele, restaurant, saloane de infrumusetare, Sali fitness) in orasul Constanta

Evenimente Constanta

Evenimente Constanţa (www.evenimente-constanta.ro) este cea mai accesată platformă din Constanţa pentru petrecerea timpului liber. Evenimente Constanta funcţionează în jurul unei comunităţi formate în decursul a sase ani de prezenţă în mediul online, având un public interesat de conţinutul promovat: evenimente, servicii şi alte modalităţi de divertisment şi petrecere a timpului liber.

SMS Marketing

Statisticile arata ca 8.5 trilioane de mesaje SMS sunt trimise in medie in fiecare an la nivel global. Zilnic se trimit de 22 de ori mai multe SMS-uri decat tweet-uri si de 14 ori mai multe decat mesaje pe facebook. Avand toate aceste statistici nu este de mirare ca echipele de marketing gasesc advertising-ul prin SMS ca o arma puternica pentru a duce campaniile catre succes. In multe industrii, sms marketing-ul este principala metoda de marketing direct

RADIO

Fresh FM

Fresh FM – UN RADIO MODERN, util şi cu simţul umorului, vorbeşte cît trebuie şi ce trebuie. Spaţiul de emisie este foarte valoros şi de aceea îl rezervăm informaţiei utile, comentariului de bună calitate şi muzicii cu atitudine. LA FRESH FM nu e loc de vorbe şi de aceea nici prea multă politică. Dacă nu ai ceva util sau inteligent de spus, mai bine taci. Lasă muzica să vorbească.

Arena FM

Un brand puternic comunica faptul ca esti un profesionist de incredere. Ai ceva important de spus si vrei sa te exprimi printr-o idee provocatoare? Ne vom asigura ca te faci observat!

Play Radio

Play Radio a început să emită la data de 1 aprilie 2008 dintr-un studio amenajat în cadrul Complexului Comercial Mara din Buzău, cu o echipă de 8 tineri plini de entuziasm. Formatul muzical inițial a fost CHR (Contemporary Hit Radio). La data de 31 octombrie 2008, după mutarea în Constanța, a fost relansat cu un nou format, unic în România la acea data, care țintește fanii muzicii dance, electronic & eurodance a anilor ’90.

PRODUCTIE

Spotui Video

Crearea unui spot publicitar si promovarea serviciilor sau a produselor prin intermediul lui duc la un numar crescut de vizite si implicit la vizitatori targetati.

Spoturi Audio

Oferim servicii de productie spoturi audio, productie spot radio, voiceover radio – TV, voce IVR. Va stam la dispozitie cu un pachet complet de publicitate radio care poate include atat productie spot publicitar cat si difuzare spot radio

Colantare

Colantarea autovehiculului dumneavoastra va permite sa va schimbati culoarea masinii fara sa fiti nevoiti sa platiti pentru o vopsire integrala si ireversibila, totodata oferind si protectie pentru vopseaua originala a masinii.